Війська РФ вночі атакували безпілотниками Харківщину: є загиблий та постраждалі

Дата: 02 Березня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 2 березня війська РФ завдали удару безпілотниками по Харківщині. У селі на Купʼянщині загинув літній чоловік. Ще троє людей в області звернулися по допомогу з гострою реакцією на стрес.
 
Про це повідомили Харківська ОВА та ДСНС Харківщини.
 
Наслідки російської атаки на Харківщину

Близько опівночі війська РФ атакували безпілотниками Харків. Унаслідок обстрілу пошкодженні скління вікон та балконів, 5 гаражів, 17 автомобілів, горіли 3 авто. Постраждалих та загиблих не виявили, 3 людини звернулися по допомогу з гострою реакцією на стрес. 

“Ще один удар ворожого БПЛА прийшовся на приватний сектор селища Великий Бурлук Куп’янського району. В результаті влучання безпілотника зазнав руйнацій житловий будинок, в якому сталася пожежа на площі 80 кв.м. З-під завалів рятувальники вилучили тіло загиблого чоловіка 1947 р.н.”, – йдеться у повідомленні.

Наслідки російської атаки на Харківщину. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

Окрім того, о 6:35 2 березня окупанти вдарили по Липцях Харківського району. Унаслідок обстрілу знищені авто, пошкоджені приватні будинки. Минулося без постраждалих. 

А близько 9:00 між містом Барвінкове та селом Архангелівка дорогою додому внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою зазнав поранення 70-річний чоловік, його шпиталізували. 

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російські окупанти атакували Одесу ударними дронами. Зруйновані 18 квартир багатоповерхівки, двоє людей загинули, восьмеро травмовані, серед них одна дитина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter