Війська РФ убили на Херсонщині чоловіка і поранили подружжя

Дата: 10 Липня 2024
A+ A- Підписатися
10 липня вдень війська РФ обстріляли село Інгулець на Херсонщині, там загинув цивільний чоловік. Крім того, цього ж дня через російський обстріл села Широка Балка постраждало подружжя.
 
Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та пресслужба Херсонської ОВА.
 

“Через російський обстріл села Інгулець загинув місцевий житель. Ворожий удар прийшовся по одному з житлових будинків”, – написав очільник області. 

Він додав, що під час удару 57-річний загиблий перебував на власному подвірʼї.

Крім того, сьогодні вранці російські окупанти обстріляли село Широка Балка на Херсонщині.

“Ворожий снаряд “прилетів” за кілька десятків метрів від житлового будинку. Внаслідок російського обстрілу постраждало подружжя – 57-річна жінка та 56-річний чоловік”, – йдеться в повідомленні.

В обох потерпілих діагностували контузії, енцефалопатії та вибухові травми.

Подружжя доставили до лікарні, де їм надають необхідну меддопомогу.

Також, за даними поліції області, за минулу добу на Херсонщині через ворожі удари одна людина загинула та ще п’ять, серед яких рятувальник, зазнали поранень.

Учора російські окупанти вдарили з артилерії по селу Кизомис, внаслідок чого на вулиці загинув 74-річний чоловік. Пізніше в селі військові РФ скинули вибухівку з дрона на подвір’я житлового будинку, через вибух постраждав 34-річний чоловік. У потерпілого мінно-вибухова травма, уламкові поранення нижніх кінцівок та травматична ампутація стопи.

Під ворожий артилерійський удар у Станіславі потрапила 60-річна жінка, у неї вибухова травма та уламкове поранення передпліччя. У населеному пункті пошкоджено три житлові будинки.

“У Садовому танковий обстріл спричинив пожежу у приватній забудові, вогонь гасили працівники ДСНС. В цей час військові РФ завдали повторного удару по рятувальниках із артилерії, постраждав 28-річний працівник ДСНС, загрози його життю немає. Того дня російські війська обстрілювали Садове і з міномета. Всього через ворожі атаки у селі пошкоджено сім приватних будинків”, – зазначили в поліції.

Також 9 липня з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра російські військові обстрілювали всі райони Херсона. З безпілотника окупанти цілеспрямовано атакували прибережну зону Дніпровського району міста, де в той момент перебували двоє чоловіків віком 49 та 58 років. Унаслідок скидання боєприпасу та подальшого вибуху чоловіки отримали мінно-вибухові травми й уламкові поранення ніг.

Нагадаємо, внаслідок ударів армії РФ по Херсонщині за добу 6 липня загинули троє мирних жителів, ще четверо людей зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter