Війська РФ скинули авіабомбу на приватний будинок в селищі на Донеччині: є постраждалі

Дата: 29 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
Увечері 29 лютого російська армія завдала авіаційного удару по селищу Щербинівка Донецької області. Унаслідок атаки поранень зазнали троє місцевих жителів.
 
Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.
 
Наслідки російських обстрілів Донеччини

“29 лютого 2024 року о 16:50 російська армія нанесла авіаудар, ймовірно, з використанням ФАБ-250 по сел. Щербинівці Бахмутського району. Ворожа авіабомба поцілила у приватний житловий будинок, зруйнувавши його вщент”, – йдеться у повідомленні.

Як кажуть правоохоронці, люди постраждали від уламків та вибухової хвилі на території домоволодінь. Так, жінку 63 років госпіталізували з мінно-вибуховою і черепно-мозковою травмами, струсом головного мозку й серцевим нападом. Тілесних ушкоджень зазнали її 65-річний чоловік та їхній сусід 76 років, які на той момент перебували на вулиці. Останнього доставили до медичного закладу з кровотечею, наразі його стан стабільний.

Наслідки російських обстрілів Донеччини

Окрім того, пошкоджені щонайменше 10 сусідніх будинків і господарських споруд. 

Прокурори розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 22 лютого російська армія завдала авіаудару по Кураховому Донецької області. У результаті обстрілу дев’ятеро людей дістали поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter