Ворог скинув авіабомби на Курахове, девʼятеро людей поранені

Дата: 22 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

22 лютого російська армія завдала авіаудару по Кураховому Донецької області. У результаті обстрілу дев’ятеро людей дістали поранення. 

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

Фото: Донецька обласна прокуратура

“О 10:10 ворог обстріляв місто Курахове з використанням КАБ-250. Від авіаудару по території підприємства отримали поранення дев’ятеро співробітників — дві жінки та семеро чоловіків віком від 31 до 54 років”, – йдеться у повідомленні. 

Усіх потерпілих доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. У поранених діагностували закриті черепно-мозкові травми, забої та струс головного мозку.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. 

Раніше ZMINA писала, що у ніч проти 21 лютого 2024 року армія РФ ударила двома безпілотними летальними апаратами типу Shahed по місту Добропіллю. Унаслідок цього дві жінки дістали поранення.

Крім того, уламками пошкоджені чотири автомобілі.

Нагадаємо, що 20 лютого, близько 19:35, російські військові обстріляли Краматорськ та Дружківку, що на Донеччині. У Краматорську шість жінок та один чоловік дістали поранення. Під завалами, ймовірно, перебуває одна людина.

Вибуховою хвилею пошкоджені щонайменше 10 багатоповерхових житлових будинків й автомобіль. В оселях містян вибито вікна й шибки. Крім того, на місці одного з влучань спалахнула пожежа.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter