Війська РФ обстріляли Запорізьку область: є загиблий та поранені

Дата: 01 Липня 2023
A+ A- Підписатися
У Запорізькій області під час обстрілу російських військ у Малій Токмачці загинув 51-річний чоловік, у Преображенці двоє людей зазнали поранень.
 
Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.
 

“Прифронтові громади під нещадним ворожим вогнем, 51-річний чоловік загинув під час обстрілу Малої Токмачки. У Преображенці двоє постраждалих – 40-річна жінка та 39-річний чоловік”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постраждалим надають усю необхідну медичну допомогу. Фахівці працюють над ліквідацією наслідків обстрілів.

Разом з тим, за минулу добу поліцейські задокументували 54 ворожих удари по мирних населених пунктах.

“Вчора окупаційні війська атакували обласний центр, вдарили з авіації по Оріхову та Преображенці, обстріляли з реактивних систем залпового вогню та артилерії Новоіванівку, Гуляйполе, Залізничне, Левадне, Малу Токмачку, Полтавку, Чарівне, Білогір’я, Верхню Терсу, Приютне, Новодарівку, Червоне, Темирівку, Ольгівське”, – йдеться у повідомленні.

Найбільше ворожим вогнем пошкоджені житлові помешкання громадян Пологівcької громади. Крім того, правоохоронці зафіксували влучання в об’єкти цивільної інфраструктури в Оріхові та Преображенці. 

Нагадаємо, 1 липня, у суботу, російські військові обстріляли Херсон та Балаклію, що на Харківщині. Станом на 16:30 відомо про сімох травмованих та поранених, троє з яких – діти. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter