Війська РФ обстріляли кафе на Харківщині: двоє людей загинули, ще один цивільний зазнав поранень

Дата: 26 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Вранці 26 серпня росіяни обстріляли село Подоли на Харківщині. Через це загинули чоловік та жінка. Ще одна людина отримала поранення.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Ворог влучив у цивільний обʼєкт – кафе, де вдень перебували місцеві жителі. На місці працюють правоохоронці та екстрені служби… Дані встановлюються”, – зазначив він.

У поліції Харківщини уточнили, що серед загиблих 28-річна жінка та чоловік. Його особу правоохоронці наразі встановлюють. Ще один чоловік отримав поранення.

“За адресою виїхала слідчо-оперативна група Куп’янського РВП та вибухотехніки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України”, – додали у Нацполіції.

Крім того, за даними голови Харківської ОВА, минулої доби під вогнем російських військ перебували населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області. Ворог вів обстріли з реактивної та ствольної артилерії, мінометів, використовував бойову авіацію.

У Вовчанську Чугуївського району через обстріли пошкоджений приватний будинок і господарчі споруди. У селі Охрімівка Чугуївського району правоохоронці зафіксували влучання по території фермерського господарства, там сталася пожежа.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано, зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, 25 серпня росіяни обстріляли село Подоли Купʼянського району. Внаслідок обстрілу поранення дістав 59-річний цивільний чоловік. Його госпіталізували. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter