Вранці окупанти обстріляли село Подоли на Харківщині, поранення дістав 59-річний цивільний

Дата: 25 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

25 серпня, у пʼятницю, росіяни обстріляли село Подоли Купʼянського району. Внаслідок обстрілу поранення дістав 59-річний цивільний чоловік. Його госпіталізували. 

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

“25 серпня приблизно о 6:50 російські військові обстріляли село Подоли. За попередніми даними, з РСЗВ. Отримав поранення 59-річний місцевий житель. Нині його госпіталізували. Пошкоджені житлові будинки. Правоохоронці проводять першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора”, – йдеться у повідомленні.

Працівники тамтешньої прокуратури розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що протягом минулої доби російські окупанти продовжували вести обстріли цивільного населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів області.

У селі Петропавлівка Купʼянського району пошкоджене приватне домоволодіння, сталася пожежа.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ села Юрченкове Чугуївського району пошкоджені 3 приватних будинки, лінії електромереж, будівля магазину та знищений приватний автомобіль.

У Вовчанську Чугуївського району росіяни пошкодили будівлю цивільного підприємства та 3 приватних житлових будинки. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що 20 серпня, у неділю, у селі Борщова Харківського району 51-річний чоловік постраждав унаслідок підриву на протипіхотній міні. ДСНС учергове закликала українців бути обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку, особливо на деокупованих територіях.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter