Війська окупантів вбили жінку у Херсоні і поранили ще чотирьох цивільних в області

Дата: 11 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
11 серпня в Херсоні внаслідок російського обстрілу загинула 93-річна жінка. Крім того, двоє людей постраждали через удар російського дрона у селищі Кіндійка, одна жінка поранена у селищі Антонівка та ще одна у селищі Велетенське.
 
Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 

“На жаль, знов маємо трагічну звістку. Через обстріл у Херсоні загинула 93-річна жінка. Вона отримала травми, несумісні з життям”, – йдеться у повідомленні.

Також за даними пресслужба Херсонської ОВА у селищі Кіндійка на Херсонщині чоловік і жінка постраждали внаслідок атаки російського БПЛА.

“Травми отримали двоє людей, які знаходились на вулиці. Це – чоловік, 49 років та 55-річна жінка”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОВА, в обох – контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Потерпілий дістав поранення плеча, у жінки – уламкове поранення ноги. Постраждалих доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

 
Крім того, через російський обстріл Антонівки постраждала 72-річна місцева жителька. Жінка дістала мінно-вибухову травму. Її шпиталізували до лікарні.
 
Раніше у Херсонській ОВА повідомляли, що вранці російська армія обстріляла селище Велетенське, там постраждала літня жінка.

“Вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію дістала 81-річна жінка. Бригада “екстренки” надала їй допомогу на місці. Від госпіталізації потерпіла відмовилась”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Херсонщині до 50 розширили перелік населених пунктів, в яких оголосили обов’язкову евакуацію населення через складну безпекову ситуацію.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter