Від уламків збитих “шахедів” на Київщині дістало поранення подружжя

Дата: 01 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Вночі 1 серпня росіяни атакували Київщину “шахедами”. У результаті падіння уламків збитих дронів поранені дві людини та пошкоджене приватне житло.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

“Другу ніч поспіль ворог атакує нашу область ударними дронами. У регіоні працювали сили ППО. Всі ворожі цілі збиті. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. На жаль, внаслідок падіння уламків збитих дронів поранено дві людини”, – розповів він.

Поранені – подружжя. Їх госпіталізували до столичної лікарні та надають відповідну допомогу. Крім того, пошкоджені два приватних будинки.

Також наразі відомо, що пошкоджені 2 приватних будинки в одному з населених пунктів області – у них побиті покрівлі, посічені фасади, вибиті вікна та двері.

На місцях падіння уламків працюють оперативні групи.

Нагадаємо, що у ніч проти 31 липня майже 11 500 людей укривалися на станціях київської підземки під час повітряної тривоги, що тривала в Києві понад сім годин.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук розповів, що вночі та зранку 31 липня сили протиповітряної оборони знищили ракету Х-59 та 89 ударних БпЛА. Більшість із них летіли на Київську область. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter