Верховну Раду просять створити умови для перебування з дітьми

Дата: 16 Вересня 2015
A+ A- Підписатися

Батьки з дітьми часто стикаються з незручностями через відсутність пандусів.

Про це сказав на “Громадському радіо” журналіст та письменник Артем Чапай, що взяв відпустку по догляду за дитиною.

Депутатка Верховної Ради Вікторія Войцицька почала збирати підписи під зверненням до голови апарату ВРУ щодо можливості входу у ВРУ з дітьми, організації кімнати для годування, пандусів для візочків. 

Сьогодні почали збирати підписи під зверненням до Голови Апарату ВР щодо надання можливості входити в приміщення ВР з ді…

Posted by Victoria Voytsitska on 14 вересня 2015 р. 

Артем Чапай говорить, що також стикався у місті із такими незручностями: “Звичайно, виникали труднощі. Пандусів немає. Інколи буває, що пандус йде до середини підземного переходу, потім обривається: далі йдете, як хочете“.

Він зазначає, що для нього це не так страшно, але вони з дружиною нещодавно повернулися зі львівського Форуму видавців, і там побачили групу людей на візках. Вони могли потрапити не на всі заходи, адже частина з них відбувалася на верхніх поверхах, де не було ліфтів. 

Вікторія Войцицька сподівається, що ініціативу підтримають не лише жінки-депутати.

Сьогодні почали збирати підписи під зверненням до Голови Апарату ВР щодо надання можливості входити в приміщення ВР з дітьми, організації кімнати для годування, пандуса для під’їзду візочків“, – розповіла депутатка, оприлюднивши фотокопії звернення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter