Верещук обіцяє з наступного року на КПВВ “Каланчак” і “Чонгар” доступні регулярні перевезення пасажирів

Дата: 23 Листопада 2021
A+ A- Підписатися

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що 2022 року на КПВВ “Каланчак” і “Чонгар” для подорожніх будуть доступні регулярні перевезення пасажирів.

Про це повідомляє пресслужба відомства

Ірина Верещук

“Мінреінтеграції вже вирішує питання розміщення автостанції на КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” та налагодження автобусного сполучення від сервісних зон КПВВ на тимчасово окупованій території та виїзду з неї”, – мовиться в повідомленні Мінреінтеграції.

Міністерка також зауважила, що наразі розглядається можливість придбання чотирьох електромобілів для зазначених КПВВ, які перевозитимуть людей. У міністерстві заявили про готовність оголосити конкурс на придбання електромобілів у січні, у зв’язку з чим, як очікується, до лютого питання перевезення буде розв’язане.

19 жовтня українська влада припинила пропуск людей та транспортних засобів через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Чаплинка” на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом. Перетнути адмінкордон з півостровом можна лише через КПВВ “Каланчак” і “Чонгар”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter