Вчителі, які виїхали з окупованого Енергодара, створили онлайн-школу для дистанційного навчання

Дата: 10 Серпня 2022
A+ A- Підписатися
Педагоги Енергодара, які виїхали з тимчасово захопленого росіянами міста, об’єднались і створили школу дистанційного навчання “Школа успіху”.
 
Про це повідомив Енергодарський міський голова Дмитро Орлов.
 
Джерело: pixabay.com

Незабаром новий навчальний рік. На нашу адресу надходить багато звернень від батьків дітей, особливо тих, хто залишився на окупованих територіях, щодо організації освітнього процесу. Ми раді повідомити, що всі педагоги міста Енергодара, які перебувають на підконтрольній території, об’єднались і створили школу дистанційного навчання “Школа Успіху”, – йдеться в повідомленні.

Детальну інформацію про функціонування школи, посилання, нових класних керівників повідомлять ближче до початку нового навчального року.

Орлов додав, що керівництво цим проєктом забезпечують управлінці, які перебувають у Запоріжжі.

За його словами, з 1 вересня всі учні енергодарських закладів освіти зможуть приєднатися до навчання.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області батькам, які не хочуть, щоб їхні діти навчалися за російськими програмами в школах та садочках, погрожують

Раніше ZMINA повідомляла, що українські вчителі та викладачі мають законне право працювати дистанційно незалежно від місця перебування, однак організовувати дистанційку на окупованих територіях їм радять приховано.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter