Вчора росіяни вбили цивільного на Харківщині, а сьогодні поранили літнього чоловіка

Дата: 09 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Російські війська вночі вдарили по селищу Борова на Харківщині з РСЗВ “Ураган”, унаслідок цього поранень зазнав літній чоловік. Крім того, минулої доби через російські обстріли в області загинув чоловік та ще три жінки поранені.
 
Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.
 
Наслідки російського удару по школі у селі Хотімля Чугуївського району

За даними слідства, 9 червня приблизно о 00:25 російські військові обстріляли селище Борова Ізюмського району. Через обстріл поранень зазнав 82-річний чоловік, також пошкоджені приватні домоволодіння.

“Попередньо, війська РФ вдарили по населеному пункту з РСЗВ “Ураган”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, увечері 8 червня росіяни здійснили артилерійський обстріл селища Дворічна Купʼянського району. З множинними пораненнями до лікарні госпіталізували 55-річну жінку.

Наслідки російського удару по школі у селі Хотімля Чугуївського району

За процесуального керівництва Ізюмської та Купʼянської окружних прокуратур розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також у прокуратурі повідомили, що 8 червня близько 16-ї години окупанти обстріляли навчальний заклад у селі Хотімля Чугуївського району. Внаслідок обстрілу зруйновано будівлю школи, пошкоджено магазин, будівлю селищної ради, два приватних будинки. Загинув чоловік. Дві жінки 35 та 43 років отримали поранення.

Нагадаємо, впродовж 6 червня на Харківщині трапилося 2 випадки підривів на вибухових предметах. Є травмовані, вони перебувають у лікарнях. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter