Убивство Вербицького: тітушку, який, імовірно, викрав активіста, затримали

Дата: 10 Березня 2020
A+ A- Підписатися

Правоохоронці затримали підозрюваного в справі вбивства Юрія Вербицького та викрадення Ігоря Луценка тітушку Сергія Мисливого.

Про це повідомила адвокатка родин Небесної сотні Євгенія Закревська

Хороша новина. Щойно затримали підозрюваного у справі вбивства Юрія Вербицького викрадення Ігоря Луценка – тітушку…

Опубліковано Евгенією Закревською Вівторок, 10 березня 2020 р.

Мисливий, за версією слідства, був залучений безпосередньо до викрадення Луценка і Вербицького з Олександрівської лікарні в ніч із 21 січня 2014-го року. Сам Луценко назвав затриманого чоловіка не просто звичайним тітушкою.

“Його роль більше, ніж звичайного тітушки-піхотинця. Щось типу заступника командира групи захоплення. Мисливий працював на постійній основі в групі “спиртового короля” Чеботарьова, котра займалася силовими акціями проти майданівців, отримував за це гроші, а також йому винаймали “службову” квартиру”,написав він на своїй сторінці у фейсбуку. 

Адвокатка Закревська додала, що про дату та місце обрання запобіжного заходу Мисливому повідомлять пізніше. 

“Раджу сходити на це засідання: буде дуже цікаво. Там прям детективна історія. Тримаймо кулачки. Далі буде”, – наголосила вона. 

Нагадаємо, що нещодавно Офіс генерального прокурора повідомив про підозру в справі учаснику злочинної організації, яка в січні-лютому 2014 року нападала на мирні акції протестів, а також викрадала та катувала активних учасників Євромайдану. 

Як відомо, рано-вранці 21 січня 2014 року невідомі викрали Ігоря Луценка та Юрія Вербицького з лікарні та вивезли до лісу за місто. Їх катували, а згодом зловмисники відпустили Луценка, який зміг вийти з лісу та зателефонувати друзям. Того ж дня Юрія Вербицького знайшли мертвим. 

Цього року стало відомо, що депутат від “Слуги народу” Сергій Литвиненко в дні викрадення Ігоря Луценка і Юрія Вербицького 24 рази розмовляв телефоном з координатором тітушок.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter