Координатор тітушок, які викрали Луценка та Вербицького, телефонував депутату від “Слуги народу” в день викрадення

Дата: 22 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

Депутат від “Слуги народу” Сергій Литвиненко в дні викрадення Ігоря Луценка і Юрія Вербицького 24 рази розмовляв телефоном з координатором тітушок.

Про це на своїй сторінці повідомив сам Луценко. 

Ще з приводу сюжетів Революції Гідності. До вашої уваги – фото з матеріалів кримінального провадження щодо вбивства Юрія…

Gepostet von Igor Lutsenko am Donnerstag, 21. November 2019

Інформацію про телефонні дзвінки Луценко знайшов у матеріалах кримінального провадження про вбивство Юрія Вербицького. 

“Він (Литвиненко. – Ред.) довгий час керував одним із спиртзаводів, котрі, як кажуть, донедавна контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушок, зокрема Крисіна, а також тих, хто викрадав нас із Вербицьким. У час цього злочину такий собі Щинкін, права рука Чеби по найделікатнішим завданням, 24 рази розмовляв з Литвиненком. Приблизно так само активно Щинкін наярював тітушкам з групи безпосередніх викрадачів, а також організатору злочину Зубрицькому”, – розповів Луценко.  

Сергій Литвиненко

Як відомо, рано-вранці 21 січня 2014 року невідомі викрали Ігоря Луценка та Юрія Вербицького із Жовтневої лікарні та вивезли до лісу за місто. Їх катували, а згодом зловмисники відпустили Луценка, який зміг вийти з лісу та зателефонувати друзям. Того ж дня Юрія Вербицького знайшли мертвим. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter