Убивство Шеремета: підозрюваним Андрію Антоненку та Яні Дугарь продовжили запобіжні заходи

Дата: 18 Серпня 2021
A+ A- Підписатися

Шевченківський райсуд Києва продовжив на два місяці запобіжні заходи фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета – Андрію Антоненку та Яні Дугарь.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на онлайн-трансляцію засідання суду.

Яна Дугарь, Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко під час одного із судових засідань у справі Шеремета. Джерело: 5.ua

У такий спосіб суддя Оксана Голуб задовольнила клопотання прокуратури: Антоненко до 17 жовтня перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом з обов’язковим носінням електронного браслета, Дугарь – під особистим зобов’язанням. 

Подальший розгляд справи по суті призначили на 31 серпня.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 4 серпня Шевченківський районний суд Києва пом’якшив запобіжний захід підозрюваній у причетності до вбивства Шеремета лікарці Юлії Кузьменко. Цілодобовий арешт їй замінили на нічний домашній, також з жінки зняли електронний браслет.

Нагадаємо, один із керівників “Української правди” Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль. Наприкінці минулого року правоохоронці повідомили, що затримали трьох підозрюваних у вбивстві: Кузьменко, музиканта, ветерана АТО Андрія Антоненка та військову медсестру Яну Дугар.

Усі затримані заперечують свою причетність до злочину. Захист Антоненка стверджує, що він вищий за вбивцю. Адвокати Дугарь наполягають, що вона має алібі, підтверджене документами й свідками, а експертиза, на якій ґрунтується підозра, неповна і необ’єктивна. Кузьменко також розкритикувала експертизу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter