В Одесі стріляли в журналістів

Дата: 03 Травня 2016
A+ A- Підписатися

В Одесі напали на знімальну групу “Сьомого телеканалу”.

Про це пише “Думская. net” з посиланням на повідомлення редакції ЗМІ.

Інцидент стався біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. Внаслідок нападу вогнепальне поранення отримав журналіст.

“Його врятувала куртка і картеч не потрапила по життєво важливих органах. У операторів – розбиті обличчя”, – йдеться у повідомленні. 

Зазначено, що нападники приїхали на “Хонді” темно-сірого кольору. Під час нападу вони використали помпову рушницю і травматичні пістолети. Окрім того кореспондента та двох операторів побили. 

Постраждалих госпіталізовано.

За даними телеканалу, у одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого – перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста – кульові поранення голови і спини.

Як повідомив гендиректор “7 канала” Михайло Малишев в ефірі телеканалу 112, до будівлі, де розміщено канал, прибули невідомі та попросили покликати одного з операторів – Дмитра Бондаренка. Спочатку вони розмовляли, потім почалася бійка.

За словами Малишева, від нападників пролунала фраза “Нема чого тут розбиратися, діставай помпу”. Один з чоловіків дістав з машини помпову рушницю і відкрив вогонь по журналістах.

Наразі, за повідомленням управління поліції, у місті запроваджено план “Перехоплення”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter