В Авдіївці через обстріли поранено мешканця, евакуйовано 175 осіб

Дата: 01 Лютого 2017
A+ A- Підписатися

В Авдіївці внаслідок прямого влучення артилерійських снарядів були пошкоджені будинки на трьох вулицях, поранений чоловік.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної поліції та її керівник В’ячеслав Аброськін.

“Район вул. Металургів. В результаті обстрілу пошкоджені дахи будинків. Поранення отримав чоловік, 1954 року народження. В нього осколкове поранення стегна, мінно-вибухова травма. Постраждалий доставлений у місцеву лікарню”, – пише Аброськін на своїй сторінці у Фейсбук.

У поліції уточнили: на вулиці Металургів три будинки зазнали ушкоджень під час обстрілу бойовиків; в районі вул. Тургенєва через пряме попадання снарядів в житлові будинки пошкоджені три будинки; в район вул. Колосова снаряд потрапив в дах будинку, вибиті шибки; в районі вул. Спортивна на даху будинку знаходиться снаряд, що не розірвався. Крім того, пошкоджено будинки на вулиці Заводській.

Поліцейські продовжують документувати наслідки артударів та надавати допомогу усім, хто її потребує.

За даними поліції, за 4 доби в Авдіївці поранено 6 мирних мешканців, руйнувань зазнали 26 осель.

Як повідомив на засіданні Кабміну повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін, станом на сьогоднішній ранок з Авдіївки евакуйовано 175 місцевих жителів.

“Протягом минулої доби із Авдіївської районної лікарні перевезено до Центральної районної лікарні міста Костянтинівка 15 важко хворих. Здійснено евакуацію 20 людей похилого віку з будинку пристарілих до селища міського типу Білецьке Добропільського району. Зараз за бажанням здійснюється перевезення 140 осіб, в основному дітей та їх батьків , до міста Святогірськ в оздоровчі комплекси “Перлина Донеччини” та “Смарагдове містечко”, – розповів він.

Також, за словами Чечоткіна, служба підготувалася до масової евакуації близько 12 тис. жителів міста у найближчі 10 населених пунктів та інші сусідні з Донеччиною регіони. Для поетапного вивезення населення підготовлені 180 автобусів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter