В Україні запускають безоплатні онлайн-курси англійської для людей старших 60 років

Дата: 20 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Мережа освітньо-культурних просторів “Гончаренко центр” запускає безоплатні онлайн-курси англійської мови для людей віком від 60 років. Долучитися до онлайн-курсу можуть українці та українки віком від 60 років з будь-якого населеного пункту. Студенти зможуть опанувати мову “з нуля” завдяки спеціально розробленій програмі навчання.

Про це пише “Детектор медіа”. 

Фото: Depositphotos

“У літньому віці люди потребують дещо іншого, спрощеного та більш повільного, темпу навчання. А тому вивчати іноземну мову за однією онлайн-партою з “онуками” для них доволі складно. Ми помітили це під час роботи й вирішили запустити окремий напрям, розробивши нову програму. Вона не менше ефективна, але точно більш комфортна для літніх людей”, – зазначила директорка “Гончаренко-центру Online” Вікторія Захарова.

Усі заняття проходитимуть на базі онлайн-платформи освітньої мережі. У межах онлайн-курсу студенти та студентки почнуть з вивчення найпростіших слів, конструкцій та тем. Це дозволить їм відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та ставити зустрічні питання. Йдеться про мовний рівень Beginner (рre-A0).

Цей курс англійської також передбачатиме багато розмовної практики. Це дозволить учасникам та учасницям навчання позбутися страху спілкування з носіями мови та прискорить освітній процес. Заняття відбуватимуться на платформі Google-Meet.

Долучитися до онлайн-курсу можуть українці та українки віком від 60 років з будь-якого населеного пункту. Усі заняття відбуватимуться онлайн, приєднатися до уроку можна буде з ноутбуків, планшетів або смартфонів. Для реєстрації на навчання достатньо заповнити коротку форму за посиланням. Заняття розпочнуться з 2 листопада після формування груп.

Нагадаємо, що в жовтні також стартував безоплатний освітній онлайн-курс “Фриланс для молоді з інвалідністю”. Він повторюється втретє. 52 учасники попереднього набору вже надають послуги на фрилансі.

Двомісячна навчальна програма містить три напрями на вибір: копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж.

Додатково студенти та студентки отримують знання з просування власних послуг у соціальних мережах, особливостей роботи на фрилансі та проходять тренінг із психологічної стійкості. Під час курсу всім надається можливість співпрацювати з реальними замовниками  бізнесом, громадськими та волонтерськими організаціями.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter