В Україні створили онлайн-курс для дітей про різдвяні традиції

Дата: 30 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Музей Івана Гончара, Український культурний фонд та EdEra разом запустили онлайн-курс для дітей про українські різдвяні традиції у межах проєкту “Знай свою Україну”. 

Про це повідомляє Державне агентство з питань мистецтв та мистецької освіти.

Фото: Depositphotos

Слухачі курсу дізнаються більше про різдвяні обряди й символи, страви, одяг, народне мистецтво, а також про причини та значення традицій у повсякденному житті українців. Навчаться робити дідуха, варити кутю та вивчатимуть колядки й щедрівки.

Курс складається з восьми відеолекцій, пʼяти майстеркласів, інтерактивних практичних завдань і тестів для перевірки. Тривалість одного відео – до восьми хвилин.

Нагадаємо, що у вересні Мінцифри запропонувало українським школярам освітні курси від “Дія.Цифрова освіта”. Такі онлайн-заняття проводять експерти та зірки в розважальній формі.

Так, курс “Підприємництво для школярів” про те, як знайти свою бізнес-ідею та перевірити її, як просувати свій продукт, шукати клієнтів та фінансування для бізнесу.

“Вступ: діджитал-маркетинг для школярів та студентів” – про основи та стратегію діджитал-маркетингу, вебсайти, роботу з соцмережами, контекстну рекламу та Google-аналітику.

“Штучний інтелект для школярів” – про штучний інтелект, як і де його використовують та як опанувати професію, пов’язану зі штучним інтелектом.

На дисципліні “Як стати YouTube-блогером” викладачі навчать шукати ідеї для власних відео, розкажуть про оформлення YouTube-каналу, покажуть як проводити аналіз конкурентів та монетизувати канал.

А програма “Нові цифрові професії” відкриє світ сучасних професій та підкаже, які навички слід розвивати та як почати перші кроки в цифрових професіях.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter