В Україні планують зняти першу повнометражну ЛГБТ-стрічку

Дата: 29 Вересня 2020
A+ A- Підписатися

В Україні планують зняти стрічку “Мій юний принц”, головним героєм якої стане 17-річний гей.

Про це повідомив сценарист і продюсер фільму Олексій Гладушевський. 

У центрі сюжету стрічки – 17-річний хлопець Поль. Разом з матір’ю він живе на гроші, виручені бабусею від продажу витворів мистецтва, однак його життя докорінно змінюється, коли він зустрічає молодого хлопця Антуана і його батька Марка. 

За словами Гладушевського, знімання картини планують розпочати влітку наступного року під Києвом. 

“Історія головного героя, його сім’ї та оточення буде близька й цікава глядачам у всьому світі. У фільмі ми досліджуємо кілька важливих тем: любов, тиранія, смерть, одержимість, залежність, несвобода, ізоляція. Стрічка буде насичена візуальним естетством і, що не властиво українському кіно, еротичними сценами”,розповідає він. 

Наразі на головні ролі затвердили Петра Ниньовського, Вікторію Литвиненко, Евгенія Лісничого, Ксенію Жданову, Анастасію Пустовіт та інших. Режисером стрічки стане Хачатур Василян. Автори проєкту також сподіваються отримати державну підтримку на знімання стрічки. 

Нагадаємо, що нещодавно документальний фільм “Віддалений гавкіт собак” данського режисера Сімона Леренґа Вільмонта про 10-річного хлопчика Олега з Донбасу номінували на престижну американську премію “Еммі”. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter