В окупованому Севастополі ввели “жовтий рівень” небезпеки після вибуху на території штабу Чорноморського флоту РФ

Дата: 31 Липня 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованому Севастополі російська адміністрація ввела у місті жовтий рівень терористичної небезпеки. Сталось це після того, як на території штабу Чорноморського флоту РФ пролунав вибух. 

Про це повідомляють підконтрольні окупантам медіа півострова. 

Територія штабу російських військових, де, за словами окупантів, трапився вибух. Фото: телеграм-канал razvozhaev

Зранку 31 липня так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв розповів про вибух на території штабу, внаслідок якого постраждала одна людина. Його причиною росіяни називають атаку безпілотника, запущеного з території міста, а звинуватили у цьому українських військових. 

Через вибух у Севастополі скасували заходи з нагоди російського “Дня ВМФ”, а містян закликали за можливості лишатись вдома.

У відповідь на звинувачення окупантів у ВМС ЗСУ заявили, що Росія вигадала атаку.

Фото: телеграм-канал razvozhaev

“Ворог не ризикнув проводити день ЧФ РФ, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту”,кажуть українські захисники. 

Українська розвідка з квітня попереджає, що російські спецслужби планують вчинити серію терактів, зокрема, в окупованому Криму, аби нагнітати антиукраїнську істерію. 

Незадовго до повідомлення розвідки про це з посиланням на лист джерела з ФСБ розповідав й російський правозахисник Володимир Осєчкін. Він є засновником проєкту Gulagu.net, що викриває катування у в’язницях РФ та з 2015 року вимушено мешкає у Франції. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter