В Одесі поліцейських підозрюють у крадіжці в офісі, де вони проводили обшук

Дата: 13 Лютого 2020
A+ A- Підписатися

Головне управління Національної поліції в Одеській області призначило службове розслідування факту крадіжки з боку декількох правоохоронців під час обшуку.

Про це повідомили у відомстві. 

За декілька днів до появи повідомлення на сайті правоохоронців у мережі почало ширитися відео з камери спостереження, на якому нібито троє поліцейських приходять з обшуком до офісу організації, яка працює з товариством сліпих. Підприємців начебто звинуватили у відсутності патентів і вилучили обладнання на 1,5 млн грн, хоча суд визнав їх невинуватими. На відео видно та чути, як правоохоронці кладуть до кишень та сумки деякі предмети, що належать власникам офісу.

У поліції визнали, що люди на відео є співробітниками органів. 

“Цей ганебний вчинок паплюжить честь та гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, іноді ризикуючи життям. Керівництво поліції зацікавлене в тому, щоб у правоохоронних органах служили люди, які є взірцем честі та гідності, та не має наміру приховувати негідні дії подібних працівників”, – зазначили правоохоронці.

У відомстві наголосили, що зібрані під час службової перевірки факти передадуть до ДБР. На період проведення перевірки поліцейських відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Нагадаємо, нещодавно двом поліцейським з Одеси, які не давали лікарям вивезти на операцію людину, повідомили про підозру в катуванні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter