У Новогродівці, на місці російського авіаудару, знайшли тіла двох цивільних

Дата: 23 Березня 2024
A+ A- Підписатися
22 березня у місті Новогродівка на Донеччині на місці авіаудару, якого армія РФ завдала 21 березня, рятувальники знайшли тіла двох людей.
 
Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.
 
Наслідки російського удару по Новогродівці. Скриншот з відео

“Вчора ворог завдав авіаудару по житловому сектору у місті Новогродівка на Донеччині. Внаслідок влучання авіабомби в приватний житловий будинок під завалами опинились двоє мешканців. На жаль, врятувати їх не вдалося”, – йдеться у повідомленні.

Працівники ДСНС вилучили тіла загиблих, а також розібрали 15 тонн будівельних конструкцій.

Крім того, за словами начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, впродовж минулої доби від обстрілів росіян загинув житель Донеччини та ще двоє людей поранені.

“За 22 березня росіяни вбили одного жителя Донеччини – в Очеретиному. Ще дві людини в області за добу дістали поранення”, – написав посадовець.

Нагадаємо, 30 листопада російські окупанти вдарили шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донеччини. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка і Мирноград.

У Новогродівці ракета поцілила в житловий будинок. Того ж дня під завалами виявили тіла двох людей. 4 грудня рятувальники знайшли тіло восьмирічної дівчинки, а також фрагменти тіл. 6 грудня батька дитини ідентифікували за цими фрагментами за допомогою ДНК-аналізу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter