В Херсоні під російський обстріл потрапили двоє студентів-волонтерів

Дата: 22 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Російські військові вкотре обстріляли Херсон, під ворожий вогонь потрапили студенти-волонтери з Рівного, які допомагали херсонцям.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін в телеграмі.

“Це два молодих хлопці, 25 та 23 років. У них поранення середнього ступеня тяжкості, медики надають їм допомогу”, — уточнив Прокудін.

Також під ворожий удар потрапив житловий будинок. На власному подвірʼї поранення отримали двоє людей: 86-річна жінка та 25-річний хлопець. Останній перебуває у тяжкому стані, лікарі борються за його життя, написав очільник ОВА.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 20 червня, у вівторок, російські окупанти обстріляли Херсонщину та обласний центр. Унаслідок цього поранення дістали восьмеро людей, двоє – загинули. Також значно пошкоджені обʼєкти інфраструктури та заклад освіти. 

Лише впродовж доби окупанти вчинили 72 обстріли, випустивши 345 снарядів з РСЗВ, далекобійної артилерії, мінометів, авіації та БПЛА по населених пунктах Бериславського, Каховського та Херсонського районів, місту Херсону та передмістю.

Деокупована Херсонщина перебуває під постійними обстрілами російської армії. Окупанти не припиняли обстрілів навіть під час евакуації цивільних після підриву Каховської ГЕС.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter