В Енергодар на “референдум” завезли масовку для голосування під виглядом працівників ЗАЕС

Дата: 26 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Окупанти влаштували фейкове голосування на псевдореферендумі в Енергодарі, видаючи завезену масовку за персонал захопленої ЗАЕС.

Про це повідомила державна компанія “Енергоатом”.

Фото: “Енергоатом”

“Російські загарбники продовжують грати в “референдум” на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Чергову виставу вони влаштували біля Запорізької АЕС, видаючи запрошених масовиків за персонал атомної станції”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що група чоловіків у цивільному дочекалася закінчення зміни на станції та змішалася з її персоналом, який виходив після зміни. Дорогою вони роздавали інтерв’ю проросійським пропагандистським ЗМІ та вигукували слова підтримки Росії та псевдореферендуму, після чого пішли до автобуса, в якому проводилося “голосування”, і показово заповнили бюлетені.

Відомо також, що, за результатами опитування Центру соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, 87% жителів Енергодара не підтримують приєднання Запорізької області до Росії.

Нагадаємо, що 23 вересня на окупованих територіях росіяни розпочали “референдуми”. Українські військові казали, що групи для обходу помешкань мають із собою зброю та фактично примушуватимуть людей голосувати.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter