Унаслідок російських обстрілів на Харківщині загинув літній чоловік

Дата: 11 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

10 серпня та вранці 11 серпня армія РФ атакувала кілька громад Харківщини. Вчора унаслідок обстрілу загинув 87-річний чоловік.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, а також поінформував начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наслідки російських обстрілів на Харківщині

“За даними слідства, 11 серпня близько 8:00 війська РФ обстріляли с. Олександрівка Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджені житлові будинки, господарчі приміщення та будівлі фермерського господарства. Гострої реакції на стрес зазнав 77-річний чоловік, йому надано медичну допомогу на місці. За попередніми даними, російська армія вдарила по селу з РСЗВ “Град”, – йдеться у повідомленні.

За даними очільника Харківської ОВА, в ніч на 11 серпня у селі Золочів Богодухівського району внаслідок ракетного обстрілу горів дах 2-поверхової адміністративної будівлі. Також пошкоджено 8 приватних домоволодінь, енергомережі.

“Куп’янський р-н, Курилівська ТГ, с. Лісна Стінка. Внаслідок обстрілу з РСЗВ загинув 87-річний чоловік“, – додав посадовець.

Наслідки російських обстрілів на Харківщині

Як зазначив Синєгубов, у селі Курилівка Куп’янського району внаслідок артобстрілу горіли приватні будинки. У місті Куп’янськ внаслідок удару FPV-дроном пошкоджено автомобіль.

У Дергачівській громаді поблизу села Великі Проходи внаслідок артобстрілу пошкоджений цивільний легковий автомобіль, у селі Митрофанівка Дворічанської громади – два виробничих приміщення.

Нагадаємо, 9 серпня та сьогодні вночі на Харківщині внаслідок російських обстрілів вбито двох мирних жителів, є поранені, також є руйнування житлових будинків та знищені авто.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter