Унаслідок російської атаки на Харків загинула співробітниця прокуратури та її родина

Дата: 10 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
Унаслідок російської атаки дронами по Харкову, що сталася пізно вночі 9 лютого, загинула прокурорка Чугуївської окружної прокуратури Ольга Путятіна, її чоловік і троє маленьких синів.
 
Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.
 
Ольга Путятіна, її чоловік та син. Джерело: Офіс генпрокурора

“Внаслідок цинічної атаки держави-агресора по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Путятіна Ольга Сергіївна, її чоловік та троє їх синів”, – йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку.

Ользі було 35 років. В органах прокуратури Харківської області вона працювала із червня 2012 року. Віднедавна перебувала в декретній відпустці.

Старшому синові, Олексію, було сім років, середньому, Михайлу, – майже чотири, найменшому, Павлу, – десять місяців.

“Весь колектив органів прокуратури висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Світла пам‘ять! Держава-терорист понесе відповідальність за кожне людське життя, яке вона забрала”, – зазначили в ОГП.

Нагадаємо, вночі 9 лютого війська РФ атакували безпілотниками Харків, через що виникла сильна пожежа на АЗС у Немишлянському районі. Через влучання одного з дронів розлилося пальне та спалахнула пожежа – вогонь поширився на низку приватних будинків.

Унаслідок атаки загинули щонайменше семеро людей. Живцем згоріла родина із трьома дітьми. Тіла їхні сильно обгоріли. Для точної ідентифікації потрібна ДНК-експертиза. Як зазначив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко родичі сім’ї вже здали свої зразки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter