Унаслідок обстрілу Рубіжного російськими військовими загинуло двоє дітей

Дата: 23 Березня 2022
A+ A- Підписатися

На Луганщині в місті Рубіжному російський снаряд влучив у багатоповерхівку і розірвався на п’ятому поверсі. Унаслідок вибуху загинуло троє людей, двоє з них – діти.

Про це в телеграмі повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Наслідки вибуху в Рубіжному. Джерело: телеграм-канал Сергія Гайдая

“Трагедія сталася ввечері, коли армія РФ посилила обстріли. Близько 20:00 ворог вдарив по багатоповерхівці в Рубіжному. Снаряд розірвався на п’ятому поверсі…  Ворог не зупиняється і продовжує уперто цілити по мирних жителях. Сьогодні вкотре світ дізнається, що так званий “руський мир” – це смерть маленьких діточок“, – йдеться в повідомленні.

Крім того, учора ввечері від вогню ворога загорілося підприємство і навчальний заклад в Рубіжному, рятувальники продовжували гасити полум’я на нафтопереробному заводі в Лисичанську.

Пожежі виникли в п’ятьох житлових будинках в Кремінній та в трьох у Рубіжному.

Зазначається, що останніми днями росіяни прицільно, майже безпомилково, б’ють по підприємствах.

Гайдай просить повідомляти в поліцію або військовим, якщо зустрічаєте на вулиці людину, схожу на навідника чи коригувальника.

Нагадаємо, станом на 18 березня українські правоохоронці зареєстрували вже 1833 злочини агресії та воєнні злочини, які сталися внаслідок повномасштабного російського вторгнення в Україну. Серед підозрюваних у їхньому скоєнні 75 російських міністрів, депутатів, військових командувачів, посадовців, керівників правоохоронних відомств і пропагандистів.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter