Унаслідок обстрілів Донеччини з боку військових РФ за добу загинули троє цивільних

Дата: 07 Травня 2022
A+ A- Підписатися

На Донеччині російські війська здійснювали масові обстріли вночі та вранці 7 травня по всій лінії фронту й били по містах у тилу. Через обстріли окупантів загинуло троє мирних жителів.

Про це у фейсбуці написав голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, а також повідомили в пресцентрі ДСНС України.

Наслідки обстрілів з боку російських військових на Донеччині. Джерело: телеграм-канал Павла Кириленка

“Масові обстріли по всій лінії фронту і удари по містах в тилу – так минула сьогоднішня ніч. Найбільше від російської зброї сьогодні постраждав Бахмут – там росіяни здійснили авіаобстріл. Точно відомо про одного загиблого і є підстави вважати, що підсумкова кількість жертв буде вищою”, – йдеться у повідомленні голови Донецької ОВА.

Очільник області також написав, що в Бахмуті повністю зруйновано два приватні будинки, пошкоджено 11 будинків та приміщення кількох підприємств.

Наслідки обстрілів з боку російських військових на Донеччині. Джерело: телеграм-канал Павла Кириленка

Зранку 7 травня окупанти спробували атакувати на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, проте обидві атаки ЗСУ відбили.

Крім того, російські військові завдали ракетного удару і по місту Костянтинівка Донецької області. 

Унаслідок влучання ракети сталася пожежа на території 1-го корпусу Костянтинівського професійного будівельного ліцею. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 50 квадратних метрів.

У ДСНС розповіли, що під час розбору завалів рятувальники знайшли двох загиблих та 9 постраждалих.

Нагадаємо, на Харківщині в наслідок прямого влучання російської ракети згорів Національний музей Григорія Сковороди у селі Сковородинівка.

Внаслідок обстрілу поранення отримав 35-річний син директора музею, який цієї ночі залишився охороняти приміщення. Чоловіка витягли з-під завалів, медики діагностували у нього травму ноги та відправили до лікарні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter