Українські правоохоронці розшукують підозрюваних у захопленні штабу ВМСУ в Севастополі

Дата: 10 Квітня 2020
A+ A- Підписатися

Прокуратура та управління Нацполіції Автономної Республіки Крим повідомили про підозру ще двом учасникам незаконного збройного формування “добровільна народна дружина “Рубіж”, оголосивши їх у розшук.

Про це 10 квітня проінформувала пресслужба прокуратури АРК. 

Повідомляється, що підозру повідомили за ч. 2 ст. 260 КК України (“Створення непередбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності”).

“Досудовим розслідуванням встановлено, що зазначені громадяни України, будучи учасниками незаконного збройного формування “добровільна народна дружина “Рубіж”, 19–20 березня 2014 року брали участь в облозі та захопленні штабу Військово-Морських сил України в Севастополі. На сьогодні підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцеперебування”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Ані прокуратура, ані Національна поліція АРК не називають імен та прізвищ підозрюваних. Минулого тижня Прокуратура АРК заявила про оголошення в розшук одного з представників “Рубежу”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter