Учора ввечері через обстріл росіян у Херсоні загинула жінка, поранень зазнали чоловік та дитина

Дата: 28 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 27 жовтня війська РФ завдали чергового артилерійського удару по Херсону. У Центральному районі міста загинула жінка, ще двоє людей, серед яких 13-річна дитина, зазнали поранень. Загалом упродовж минулої доби на Херсонщині через російську агресію загинули п’ятеро людей, ще 13 – зазнали поранень.

Про це повідомили в Херсонській ОВА.

“Внаслідок ворожого удару у Центральному районі загинула 50-річна жінка. Від отриманих поранень вона загинула на місці. Поранення дістав також 61-річний чоловік, котрий під час обстрілу знаходився на вулиці”, йдеться в повідомленні.

У постраждалого вибухова травма, контузія, а також уламкове поранення ноги. Швидка допомога доставила потерпілого до лікарні для надання медичної допомоги.

Згодом стало відомо, що внаслідок удару по житловому будинку постраждав 13-річний хлопчик. Дитина зазнала вибухової та черепно-мозкової травм, а також уламкового поранення ноги. Лікарі надали йому допомогу на місці. Від госпіталізації батьки відмовились.

Загалом, за даними ОВА, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Херсон, Комишани, Білозерка, Інженерне, Дніпровське, Софіївка, Станіслав, Широка Балка, Томина Балка, Олександрівка, Антонівка, Садове, Придніпровське, Понятівка, Микільське, Берислав, Нововоронцовка, Осокорівка та Трудолюбівка.

Російські війська поцілили в обʼєкти критичної інфраструктури, медичний заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема шість багатоповерхівок та 22 приватні будинки. Також окупанти пошкодили господарчі споруди, гараж, газогін, приватні та сільськогосподарські транспортні засоби.  

Нагадаємо, 27 жовтня війська РФ обстріляли селище Комишани та скинули вибухівку з дрона в Бериславі, унаслідок цього поранень зазнали двоє чоловіків та дві жінки.

Крім того, впродовж дня 27 листопада війська російських окупантів у різний час убили трьох чоловіків. Ще один цивільний зазнав поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter