У Верховній Раді облаштовують кімнату для дітей – депутат

Дата: 25 Вересня 2015
A+ A- Підписатися

Кімнату облаштують у приміщенні, де раніше була кав’ярня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний депутат від “Самопомочі” Вікторія Войцицька. Вона також додала фото об’яви про облаштування кімнати.

А ось і підтвердження позитивних змін в українському Парламенті – дитяча кімната в процесі підготовки до прийняття госте…

Posted by Victoria Voytsitska on 21 вересня 2015 р. 

Мене персонально дуже тішать такі зміни, бо на прикладі найвищого законодавчого органу ми маємо закласти фундамент нової філософії відношення до батьківства та місця дітей в нашому житті“, – написала вона.

За її словами, в американському посольстві є дні батьків і дітей, батьків заохочують приводити на роботу малюків, і створюють для цього умови – дитячі кімнати.

Вікторія Войцицька також зазначила, що для забезпечення балансу між вихованням дітей і роботою потрібно не так багато – зокрема, забезпечити можливість проводити час з дітьми протягом робочого дня.

І якщо ми зможемо це зробити в режимному об’єкті під назвою Верховна Рада, то чому б цього не зробити і в інших державних органах, і в приватному секторі / на підприємствах“, – говорить вона.

Нагадаємо, депутат в середині вересня почала збирати підписи під зверненням до голови апарату Верховної Ради щодо можливості входу до будівлі з дітьми, організації кімнати для годування, пандусів для дитячих візочків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter