У Севастополі заборонили проводити мітинг

Дата: 22 Липня 2016
A+ A- Підписатися

Так звана влада Севастополя заборонила мітинг в центрі міста. Вона пояснила це тим, що поблизу розташовані режимні об’єкти та “офіс” президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляють “Севастопольські новини”, 22 липня активісти планували мітинг “Наказ севастопольців кандидатам в депутати Державної Думи Російської Федерації”. Планується, що захід відвідають близько 500 людей.

Та в “департаменті внутрішньої політики” Севастополя повідомили, що “… на площі Нахімова знаходяться низка об’єктів з особливим режимом роботи, в тому числі представництво президента в Кримському федеральному окрузі і технічне управління Чорноморського флоту Російської Федерації, в безпосередній близькості від яких проведення публічних заходів не рекомендується, щоб уникнути порушення роботи”.

Активістам запропонували три інших місця на вибір для проведення мітингу, однак вони називають такі обмеження необґрунтованими.

“Так як обґрунтовану і мотивовану пропозицію про зміну місця проведення мітингу я не отримував і якщо не отримаю її в відведений законом триденний термін, то вважаю проведення мітингу узгодженим”, – заявив один з активістів.

Він подав Заяву “Про забезпечення охорони громадського порядку під час проведення мітингу 22 липня з 18-00 годин до 20-00 на пл. Нахімова в Севастополі” на адресу “прокурора”, “начальника слідчого комітету” і “начальника УФСБ”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter