У Києві затримали поліцейських, які “кришували” злодіїв на вокзалі

Дата: 26 Грудня 2018
A+ A- Підписатися

Столична прокуратура завершила слідство щодо семи поліцейських, які покривали злодіїв на Київському залізничному вокзалі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в середу.

До складу злочинної групи входили начальник сектору кримінальної поліції, двоє оперуповноважених, троє поліцейських сектору превенції, поліцейський-водій, а також троє професійних кишенькових злодіїв.

Слідство встановило, що впродовж серпня-листопада 2017 року, від злочинних дій вказаної групи постраждало щонайменше п’ятеро громадян, у яких зловмисники викрали майна на суму понад 378 тисяч гривень. Також зазначається, що крадії систематично ділились із поліцейськими викраденим у подорожніх громадян майном.

Наразі десятьом учасникам організованої групи оголошено про завершення досудового розслідування, триває ознайомлення підозрюваних та їхніх захисників із матеріалами кримінального провадження, після чого обвинувальний акт буде скеровано до суду. За вчинене їм загрожує від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше Печерський райсуд Києва заарештував без права внесення застави поліцейського, який із застосуванням ножа вчинив розбійний напад на 12-річну дівчинку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter