У Харкові мікроавтобус комбата підірвали російською міною

Дата: 06 Березня 2015
A+ A- Підписатися

У Харкові в спальному районі Салтівка вибухнув мікроавтобус командира батальйону “Слобожанщина” Андрія Янголенка.

Комбат і його дружина були в машині, припаркованій біля житлових будинків. Обидва отримали поранення, комбат – у стані середньої тяжкості, його дружина – у тяжкому.

Як повідомив на своїй facebook-сторінці радник міністра МВС, народний депутат Антон Геращенко, командир спецбатальйону міліції “Слобожанщина” Андрій Янголенко і його дружина Інна були доправлені до 4-ї лікарні швидкої допомоги.

Слідство розглядає ряд версій, основна з яких – терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, який боровся з терористами на території Луганської та Донецької областей“, – написав Геращенко.

За його словами, попередні дані експертів-вибухотехніків свідчать про те, що міна, використана для замаху, була російського виробництва.

Нагадаємо, Андрій Янголенко і його брат Сергій служили в харківському “Беркуті” і в листопаді 2013 року були звільнені за те, що відмовилися їхати на Майдан бити протестувальників. Пізніше вони були призначені міністром МВС Арсеном Аваковим командирами спецпідрозділів міліції “Слобожанщина” та “Харків-1”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter