У Дебальцевому бойовики обстріляли мирних мешканців під час евакуації

Дата: 02 Лютого 2015
A+ A- Підписатися

Під час евакуації жителів Дебальцевого стався артилерійський обстріл міськвиконкому, поранені 8 осіб. По дорозі з Дебальцевого у Артемівськ було обстріляно два автобуси, на яких вивозили мирних жителів, поранено 4 людини.

Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Сьогодні вдень під час евакуації жителів Дебальцевого стався артилерійський обстріл міськвиконкому, звідки здійснювалася відправка людей. За попередніми даними поранено 8 осіб“, – повідомляє прес-служба.

Також по дорозі з Дебальцевого в Артемівськ було обстріляно два автобуси з людьми, які вирушили від Дебальцевського міськвиконкому. На одному з автобусів евакуювали людей волонтери, на другому – облдержадміністрація. Поранено два водії і дві дівчини. При обстрілі сильно постраждав легковий автомобіль волонтерів.

Поранених доправлено до лікарні Артемівська, їм надається необхідна допомога.

Начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй facebook-сторінці повідомляє про 9 поранених біля міськвиконкому в результаті обстрілу з боку терористів і додає, що в результаті обстрілу також пошкоджені адмінбудівлі управління залізниці та міськвідділу міліції.

Держслужба з надзвичаних ситуацій повідомляє: “Під час перевезення 26 людей з Дебальцевого внаслідок артилерійського обстрілу було поранено 8 осіб, з яких 2 рятувальники, військовослужбовець та 5 цивільних осіб“. В Дебальцевому та Авдіївці триває евакуація людей та доставка гуманітарної допомоги.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter