У Чернівцях працівник поліції жорстоко побив чоловіка

Дата: 31 Жовтня 2018
A+ A- Підписатися

На одній з вулиць у Чернівцях чоловік напав на перехожого, під час перевірки з’ясувалося, що нападник – працівник поліції.

Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Чернівецькій області.

Інцидент стався 25 жовтня. “Коли з’явилась інформація про те, що до цього інциденту може бути причетний працівник поліції, слідчі дали доручення до управління внутрішньої безпеки Чернівецької області про проведення перевірки. За результатами проведеної перевірки було встановлено, що до завдання тілесних ушкоджень причетний працівник поліції”, – зазначили у відділі комунікації.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень було розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 КК України. Нині проводиться досудове розслідування, під час якого встановлюються всі подробиці події. Як повідомляє УНН, потерпілий з важкими травмами потрапив до відділення нейрохірургії.

Раніше на Миколаївщині троє поліцейських упродовж ночі катували чоловіка, намагаючись змусити його визнати провину в скоєнні крадіжки.

Раніше прокуратура Харківської області спрямувала до суду обвинувальний акт щодо майора та старшого лейтенанта поліції, які били жінку ногами, щоб вона зізналась у крадіжці.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter