У Запорізькій області росіяни зруйнували лікарню та вбили двох людей

Дата: 09 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Російські військові обстріляли Гуляйполе Запорізької області, внаслідок обстрілу зруйнована лікарня, загинули двоє працівників закладу.

Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Джерело: телеграм-канал Андрія Єрмака

“Запорізька область. Росіяни обстріляли лікарню в місті Гуляйполе. Відомо про двох загиблих працівників лікарні – молодшу медичну сестру та сантехніка. Ще двоє людей поранені”, написав він у власному телеграм-каналі.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що вранці 26 травня, у пʼятницю, окупанти завдали удару по медзакладу та ветеринарній клініці в Дніпрі. На місці виникла пожежа. Внаслідок цього загинули щонайменше двоє цивільних, 32 поранені. Серед потерпілих щонайменше двоє дітей. 

За даними голови Дніпропетровської області Сергія Лисака, трьох людей знайти не вдалось. Деесенесникам вдалося знайти лише фрагменти тіл.

Серед десятків поранених 13 людей опинились у лікарні, з них п’ятеро перебували в тяжкому стані. 

А на Сумщині російські військові вдарили по прикордонню. Обстрілів зазнали Миропільська, Миколаївська, Білопільська, Середино-Будська та Новослобідська громади. Внаслідок мінометного обстрілу та з використанням ударних безпілотників руйнувань, зокрема, зазнали школа, магазин і зерносховище.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter