У Запорізькій області росіяни розстріляли родину з двома дітьми

Дата: 18 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

18 листопада у селищі міського типу Комиш-Зоря Пологівського району, що на Запоріжжі, окупанти розстріляли родину з двома дітьми. 

Про це повідомляє “Українська правда” посилаючись на джерела у правоохоронних органах.

Родина Дармобідів. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерел видання, у ніч проти 18 листопада російські окупанти за місцем проживання розстріляли родину з двома дітьми.

Загиблими є чоловік Дармобід Олександр, дружина Дармобід Наталія та їхні сини Владислав та Кирило.

Наразі зазначена вулиця оточена військовослужбовцями РФ.

Інформацію про вбивство “Українській правді” також підтвердили в Службі безпеки України.

Підтверджують цю інформацію і в місцевих групах. 

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко також написав, що за інформацією правоохоронців, поруч з родиною оселились бойовики так званої “ДНР” та “кадирівці”. Окупанти приставали до жінки, а чоловік спробував за неї заступитися, і нелюді його розстріляли. Потім вони вбили жінку разом з дітьми. 

В Офісі генпрокурора повідомили, що станом на ранок 18 листопада 2022 року понад 1270 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 433 дитини загинули та понад 837 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 423, Харківській – 265, Київській – 117, Миколаївській – 77, Запорізькій – 72, Чернігівській – 68, Луганській – 64, Херсонській – 64, Дніпропетровській – 32.

Нагадаємо, що під час російської окупації Харківщини солдати РФ вбили 10-річну Катерину Ківшар. У день смерті в дівчинку стріляли двічі, а смертельне поранення в голову вона отримала, коли їхала до лікарні, щоб їй допомогли з пораненням у живіт.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter