У Victoria’s Secret розробили колекцію білизни для жінок з інвалідністю

Дата: 19 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Бренд Victoriaʼs Secret створив першу інклюзивну колекцію жіночої білизни. 

Про це йдеться на сайті компанії.

Yulia Gorbachenko/Victoria’s Secret

Victoria’s Secret & Co. робить кроки для підтримки жінок з інвалідністю – від адаптивного модного партнерства до нової лінії продукції“, – зазначили представники бренду в заяві.

До колекції під назвою Adaptive входять бюстгальтери за ціною від $36,95 з магнітною застібкою спереду та регуляторами передніх бретелей, трусики за ціною $16,50, які мають магнітні застібки на кожному стегні. Білизна пошита з якісної, приємної на дотик тканини. Одна з моделей трусиків Adaptive Period призначена для носіння під час менструації.

Джерело: victoriassecret.com

Як повідомляється, компанія взяла стиль, комфорт і якість колекцій Body by Victoria й Wear Everywhere, які мають найвищі продажі. Крім того, вона співпрацювала та тестувала моделі за участю жінок з інвалідністю, перетворивши білизну на функціональні, адаптивні продукти.

Victoriaʼs Secret розробила колекцію в партнерстві з GAMUT Management – це агентство, яке допомагає створювати одяг для людей з інвалідністю.

Нагадаємо, 15-річна українка Анна Лисенко розробила білизну для жінок, які зробили мастектомію – операцію з видалення молочної залози. Свою колекцію білизни Анна назвала “Це не недолік, це інша краса”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter