У Сумах зрослі кількість загиблих та поранених унаслідок російської атаки

Дата: 28 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих внаслідок подвійної російської атаки по лікарні в Сумах збільшилася до 8 людей, крім того, відомо про 12 поранених. За уточненою інформацією окупанти завдали удару по місту безпілотниками типу “Шахед”. 

Про це повідомили у пресслужбі Сумської ОВА.

Скриншот з відео Сумської ОВА

“… внаслідок атаки ворожих БПЛА типу “Шахед” на місто Суми попередньо 7 загиблих і 12 тяжких поранених”, – йдеться у повідомленні.

Згодом в ОВА уточнили, що під завалами виявили тіло ще одного загиблого.

Як поінформували у МОЗ, серед важкопоранених – двоє медпрацівників: лікар та медсестра, які перебували в приймальному відділенні однієї з лікарень міста. Їх зараз оперують.

Скриншот з відео Сумської ОВА

За інформацією начальника Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха, після нічних ворожих атак обласний центр атакували ще три російські ударні дрони типу “Шахед”, постраждали дві лікарні та багатоквартирні житлові будинки, які розташовані поряд.

У місцевій ОВА додали, що на базі 21 школи у Сумах розгорнули штаб з ліквідації наслідків ударів.

Мешканці, чиє майно постраждало чи пошкоджено внаслідок ворожої атаки, можуть звертатися в цей штаб.

Також там рідні постраждалих сумчан можуть отримати інформацію про стан своїх близьких та дізнатись про переміщення їх в інші лікувальні заклади.

Телефон штабу з ліквідації наслідків: (066) 543 76 77.

Раніше ZMINA повідомляла, що уранці 28 вересня армія окупантів завдала кількох авіаударів по Сумах. Окупанти влучили в лікарню, спочатку було відомо про щонайменше шістьох загиблих.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter