У Сан-Франциско запрацює програма, за якою трансгендерні люди отримуватимуть понад 1000 доларів гарантованого доходу

Дата: 19 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Влада американського міста Сан-Франциско оголосила про запуск нової півторарічної програми гарантованого доходу для трансгендерних людей, які мають низький рівень статків.

Про це повідомляє ABC.news.

Міська ратуша підсвічена кольорами прапора трансгендерного прайду у Сан-Франциско. Джерело: Peter Hosey/Flickr / Creative Commons

За програмою The Guaranteed Income for Trans People (GIFT) 55 вибраних трансгендерних людей із низьким рівнем доходу будуть отримувати $1200 щомісяця впродовж 18 місяців.

“Ми знаємо, що в нашій трансспільноті відчутно вищий рівень бідності та дискримінації, тому ця програма буде спрямована на підтримку людей у ​​цій спільноті. Ми продовжуватимемо розвивати такі програми, щоб забезпечити тих, хто найбільше цього потребує, фінансовими ресурсами та послугами, щоб допомогти їм процвітати”, – заявила мер Сан-Франциско Лондон Брід.

Також влада міста обіцяє надавати трансгендерним мешканцям додаткові послуги, такі як медичне та психіатричне обслуговування з підтвердженням статі, послуги спеціального догляду та фінансовий коучинг.

Для того, щоб взяти участь у програмі, людина має жити в Сан-Франциско, бути старшою за 18 років, ідентифікувати себе як трансгендера, небінарну персону, гендерно неконформну людину або інтерсексуала та мати дохід менше ніж $600 на місяць.

Нагадаємо, у листопаді Мауру Гілі з Демократичної партії обрали на проміжних виборах губернаторкою штату Массачусетс. Вона стала першою в історії США лесбійкою, яка обійматиме посаду губернатора.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter