У Росії знову закликали до вбивства українських дітей, зокрема шляхом “наукових експериментів”

Дата: 28 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Російська диверсійно-штурмова розвідувальна група “Русич”, яка складається з ультраправих радикалів і відома своєю жорстокістю ще з 2014 року, вкотре закликала до вбивства українських дітей. Зокрема й шляхом “наукових експериментів”.

Скриншот цієї заяви окупантів опублікував український військкор Андрій Цаплієнко.

“Насамперед усе небіле населення України (жіноче з 10 років, а чоловіче з 5) має бути фізично знищене (частина шляхом наукових експериментів)”, – заявили окупанти.

За планами росіян, інші хлопці мають бути виховані як яничари у російському війську. Дівчата ж мають пройти “курси нормальних дружин”, але з паспортами “негромадянок РФ” вони все одно не матимуть громадянських прав, окрім того, що їх не можна бити, катувати чи продавати. Водночас діти цих дівчат у майбутньому будуть “повноцінними громадянами”.

Тож, за словами окупантів, українських дівчат слід “роздавати російським солдатам по 2–3 штуки на руки”. Темноволосих дівчат росіяни планують “роздавати” й представникам інших національностей, які вирішили воювати за Росію.

Таким чином “Русичі” планують розвʼязати демографічне питання.

Український журналіст додав, що росіяни вже видалили пост зі свого каналу в Telegram, однак “скриншоти не горять”.

Нагадаємо, що до цього директор російського пропагандистського телеканалу RT Антон Красовський закликав топити українських дітей та розстрілювати українців, які не підтримують ідею “єдності з росіянами”.

Пропагандист заявив в ефірі, що насправді українців як нації не існує, просто “якусь велику кількість росіян змусили повірити в те, що вони хохли“. 

Фото обкладинки: Слово і Діло

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter