Генпрокуратура РФ визнала “небажаними” дві релігійні організації з України

Дата: 24 Серпня 2021
A+ A- Підписатися
Генпрокуратура Росії визнала “небажаними” низку релігійних організацій з України та Латвії. Там пояснили, що діяльність цих організацій становить “загрозу основам конституційного ладу і безпеки Російської Федерації”.
 
Про це повідомляє російський Інтерфакс.
 
Фото з відкритих джерел

Прийнято рішення про визнання небажаною на території Російської Федерації діяльності наступних неурядових організацій: Міжнародний християнський рух “Нове покоління” (Латвійська Республіка); “Євангельська християнська церква “Нове Покоління” (Латвійська Республіка); Духовне Управління Євангельських Християн Української Християнської Церкви “Нове Покоління”; Духовний Навчальний Заклад Міжнародний Біблійний Коледж “Нове Покоління” (Україна)“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за провадження діяльності на території РФ цих організацій законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Інформація про прийняте рішення спрямована до мін’юсту Росії для внесення відомостей до переліку іноземних і міжнародних неурядових організацій, діяльність яких визнана небажаною на території Російської Федерації.

Нагадаємо, 20 серпня мін’юст РФ включив телеканал “Дождь” і видання “Важные истории” в реєстр ЗМІ-“іноагентів”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter