У Росії двоє чоловіків топили у фонтані дівчину через те, що вона нібито “схожа на єврейку”

Дата: 03 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

У Свердловській області РФ двоє чоловіків, які представилися учасниками так званої “СВО” (у Росії так називають російсько-українську війну), топили у фонтані дівчину через її синій колір волосся та “схожість на єврейку”. 

Про це повідомляє російський телеграм-канал “Подъём”.

Скриншот з відео

Інцидент стався ввечері 1 серпня у парку в місті Камʼянську-Уральському. За словами родини постраждалої, чоловіки під час нападу кричали, що вони приїхали з зони “СВО”. 

“18-річна Вікторія прогулювалася неподалік будинку, коли до неї пристали двоє незнайомців. Чоловікам не сподобалося її синє волосся. Вони заявили, що вона “схожа на єврейку”, потім пригрозили їй вбивством і потягли у фонтан”, – йдеться у повідомленні.

На відео з камер спостереження видно, як один з чоловіків топить дівчину у фонтані, а інший кидається предметами. Після цього кривдник вдарив її по обличчю і пригрозив, що вбʼє, якщо побачить ще раз.

Крім того, нападники чіплялися і до інших перехожих.

Зрештою, дівчина подала заяву до поліції. 

Раніше ZMINA писала, що у Росії Благовіщенський гарнізонний воєнний суд відправив на 13 років до колонії за зґвалтування та виготовлення дитячого порно військового Сергія Горбушина, який брав участь у повномасштабному вторгненні та, ймовірно, вчиняв злочини на території України. 

Стосовно Горбушина у РФ порушили одразу кілька кримінальних справ: про зґвалтування, про виготовлення порнографії з неповнолітніми та про насильницькі дії сексуального характеру. Над ким саме і за яких обставин засуджений міг вчиняти злочини в Україні, журналістам не відомо.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter