У окупованому Сімферополі розвішують агітацію на підтримку війни проти України

Дата: 04 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У окупованому Сімферополі на рекламних конструкціях розміщують агітацію на підтримку російської війни проти України.

Про це повідомляє “Крим.Реалії”. 

Агітаційні матеріали з’явились на рекламних конструкціях зупинок громадського транспорту та білбордах. На зображеннях присутній Володимир Путін, російський військовий у балаклаві та літера “Z”, зібрана з георгієвських стрічок. 

Також біля Київської районної ради Сімферополя на кількох будинках вивісили російські прапори начебто на знак підтримки російського вторгнення в Україну. Однак всі прапори одного розміру, в одній колірній гамі та однаково нові.

При цьому більша частина їх розміщена над магазинами або під’їздами, а не вікнами конкретних людей. У інших районах міста прапорів РФ під вікнами немає.

Кореспондент видання, який передав знімки, звернув увагу на курйоз із розміщенням військової пропаганди. Так, білборд із написом “Російський солдат – воїн-визволитель” поставили біля цвинтаря.

Центр прав людини ZMINA просить розповсюдити пам’ятку серед громадян України на окупованих територіях, як уникнути примусової мобілізації.

Якщо вам відомо про факти примусового призову в тимчасово окупованому Криму Представництво президента України АРК просить надсилати цю інформацію у приватні повідомлення його фейсбук-сторінки або на електронну адресу: press.mpuinarcrimea@gmail.com

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter