У Німеччині невідомий побив українського підлітка, дитина в лікарні

Дата: 14 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

Поліція німецького міста Меттман шукає невідомого, який напав на українського підлітка в ресторані та завдав тілесних ушкоджень. Хлопець зазнав важкої травми голови.

Про це повідомляє DW.

Ілюстративне фото. Джерело: dailysabah.com

Як пише видання, 10 лютого в одному з ресторанів швидкого харчування міста Меттман, федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія, після конфлікту з невідомим чоловіком 15-річний українець отримав травму голови. Підлітка ушпиталили, його життю нічого не загрожує.

Потерпілий розповів поліції, що в ресторані на площі Юбілеумсплац між ним та невідомим чоловіком виникла суперечка. Цей чоловік спочатку вдався до ксенофобських висловів, а потім ударив хлопця по голові якимось предметом та зник з місця злочину.

Правоохоронці розшукують свідків нападу та намагаються встановити особу злочинця, який, за даними поліції, може бути польського походження.

Нагадаємо, що в німецькому місті Обергаузен унаслідок нападу загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков. Його друг Артем Козаченко потрапив до реанімації. Поліція веде слідство. Напад стався ввечері 10 лютого.

Згодом поліція затримала ймовірного нападника.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter