У Мукачеві поліція затримала чоловіка, який розбещував 8-річну дитину

Дата: 09 Липня 2023
A+ A- Підписатися

У місті Мукачево Закарпатської області затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні 8-річної дівчинки.

Про це повідомили у місцевій поліції.

Фото: поліція Закарпатської області

Вчора поліціянти отримали повідомлення від мукачівців про те, що на березі річки вони побачили оголеного чоловіка, який купається з маленькою дівчинкою, яка також без купальника. Попри те, що чоловік запевняв перехожих нібито це його дочка, ситуація насторожила громадян“, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці застали на місці події малолітню дитину та 62-річного чоловіка. Поліція встановила, що чоловік почав чіплятися до дівчинки, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку.

Зловмисник схопив дитину за руку та, погрожуючи, потягнув до водойми. Там він змусив її повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. У водоймі чоловік почав вчиняти розпусні дії, які повторював і на березі річки.

Правоохоронці затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи), яка передбачає до 8 років ув’язнення.

У поліції готують клопотання до суду щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу і наполягатимуть на триманні під вартою.

Крім того, правоохоронці встановили родину потерпілої дівчинки. Наразі з ними працює ювенальна поліція.

Нагадаємо, на початку липня у Сумах в недобудові поліціянти виявили чоловіка, який розбещував там свою 6-річну племінницю. Чоловіку оголосили підозру за фактом вчинення сексуального насильства, не пов’язаного з проникненням у тіло.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter