У Мелітополі за інформацію про партизанів окупанти пропонують пів мільйона рублів – Федоров

Дата: 27 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські військові шукають партизан. За інформацію про тих, хто допомагає українським військовим, загарбники обіцяють винагороду в 500 тисяч рублів.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров

Фото з відкритих джерел

“Росіяни у тимчасово окупованому Мелітополі б’ються в агонії. Колаборанти обговорюють план втечі, гауляйтери тероризують медиків, а окупанти будь-яким способом шукають партизан”, – написав він. 

Федоров пояснив, що причиною чергового терору є тотальний спротив мелітопольських медпрацівників, які навідріз відмовляються співпрацювати з окупантами.

“Окупанти завзято рекламують чат-бот, де спонукають жителів здавати “українських бандитів”. За цінну інформацію навіть пропонують 500 тисяч рублів”, – додав мер Мелітополя.

Нагадаємо, що в одну з мелітопольських лікарень заселилися російські військові. Так звані “кадирівці” приходять уночі та розташовуються на вільних лікарняних ліжках. Водночас російські медики, яких завезли на тимчасово окуповані території, не хочуть працювати та намагаються якнайшвидше виїхати звідти.

Крім того, у Мелітополі російський окупант вистрілив в обличчя пацієнту прямо в лікарні. Чоловіка вдалося врятувати. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter